Kuinka käyttää Internetiä älykkäästi piilottamalla IP-osoitteesi

Author: | Posted in Verkko No comments

Välityspalvelin on tietokone, joka tarjoaa tietokoneverkkopalveluja, joiden avulla asiakkaat voivat muodostaa epäsuoria verkkoyhteyksiä muihin verkkopalveluihin. Ne tarjoavat paremman nopeuden, ohittavat rajoitukset ja piilottavat henkilöllisyytesi Internetissä.

Hei, pelkäätkö sinua, että sinua jäljitetään, salasanasi ja tärkeät asiakirjat hakkeroidaan, haluatko säilyttää nimettömyytesi, haluat mennä verkkoon paljon nopeammin ja tarvitset enemmän joustavuutta selataksesi suosikkisivustoissasi, Guys don Ei tarvitse huolehtia, minulla on ratkaisu huolisiisi, tämä on teknisen kehityksen aikakausi ja kaikki on mahdollista täällä. Tutkittuani ja netissä surffaillessani keksin ratkaisun välityspalvelimen käyttämiseen tähän.

Välityspalvelin on tietokone, joka tarjoaa tietokoneverkkopalveluja, joiden avulla asiakkaat voivat muodostaa epäsuoria verkkoyhteyksiä muihin verkkopalveluihin. Välityspalvelimet tarjoavat resursseja joko muodostamalla yhteyden määritettyyn palvelimeen tai palvelemalla niitä välimuistista. On olemassa useita välityspalvelintoteutuksia, joiden avulla voit piilottaa IP-osoitteesi yrittäessäsi pysyä tuntemattomana Internetissä, ja ne ovat seuraavat:

Verkkosivustopohjainen välityspalvelin:

tämä on verkkosivusto, joka tarjoaa lomakkeen, jonka avulla voit kirjoittaa sen verkkosivuston URL-osoitteen, jossa haluat käydä nimettömästi. Kun lähetät lomakkeen, kone ei yleensä tunnista itseään välityspalvelimeksi eikä lähetä IP-osoitettasi sivupyynnössä.

Selaimen konfiguroitavat välityspalvelimet:

ne ovat erillisiä välityspalvelimia, joiden avulla voit määrittää selaimesi reitittämään selaimen liikenteen koneen kautta, joka sitten pyytää sivuja puolestasi ja lähettää sitten tulokset. Erilaiset välityspalvelimet ovat seuraavat,

Läpinäkyvä välityspalvelin:

Tämän tyyppinen välityspalvelin tunnistaa itsensä välityspalvelimeksi ja käyttää sen todellista IP-osoitetta. Niitä käytetään yleensä verkkosivustojen välimuistiin tallentamiseen ja niiden avulla voit kiertää yksinkertaisia ​​IP-kieltoja. Ne eivät piilota IP-osoitettasi.

Nimetön välityspalvelin:

Tämän tyyppinen välityspalvelin tunnistaa itsensä välityspalvelimeksi, mutta ei käytä todellista IP-osoitetta. Ne ovat havaittavissa ja tarjoavat kohtuullisen nimettömyyden useimmille käyttäjille. He piilottavat IP-osoitteesi.

Välityspalvelimen vääristymä:

tunnistaa itsensä välityspalvelimeksi ja asettaa alkuperäisen väärän IP-osoitteen saataville http-lukijan kautta. Piilota IP-osoitteesi.

Korkean nimettömyyden välityspalvelin:

ei tunnista itseään välityspalvelimena eikä anna todellista IP-osoitetta. Piilota IP-osoitteesi.

Asennetut ohjelmistojen välityspalvelimet:

ne ovat eri yritysten tarjoamia välityspalvelimia ja niiden ohjelmistopaketteja. Ne voivat olla maksettuja tai ilmaisia, ja tarjoavat käyttäjilleen paremman nopeuden ja suuremman nimettömyyden.

Kaverit tämä on tapa, jolla voit piilottaa henkilöllisyytesi Internetissä, suojautua hakkeroinnilta, mutta haluan muistuttaa, että joissakin maissa tätä kohdellaan laitonta, joten tarkista maasi säännöt ja määräykset ennen välityspalvelimen käyttöä. Jos kohtaat tietokoneongelmia, voit käydä impcsupport-sivustossa, joka tarjoaa Windows-tuen, online-teknisen tuen, ohjelmiston, suojaustyökalut ja niin edelleen.